Летњи позоришни дани“ под покровитељством и у организацији Градске општине Звездара почели су у понедељак, 26. 08. 2013. и трају до 31. августа у амфитеатру Спортског центра „Олимп“. Едип Шерифов, председник Градске општине Звездара је отворио манифестацију и поздравио присутне рекавши да има задовољство да, поред овог, најави још два догађаја битна за општину- биоскопске пројекције које ће почети 4. септембра и отварање музичке школе у Миријеву.

Представом „Мудро прасе“, у извођењу Пан театра, пред препуним амфитеатром Спортског центра „Олимп – Звездара“, званично су почели седми „Летњи позоришни дани“ током којих малишани, али и они старији могу да уживају у бесплатним представама.

Малишани су имали прилику да се сјајно забаве у представи, која је добила назив по истоименој басни „Мудро прасе“, која говори о Прасету окруженом Вуком и Лијом и његовим смицалицама које му помажу да се избави из безизлазне ситуације.

Глумци Пан театра су својим феноменалним извођењем потпуно дочарали причу о мудром прасету, али су им у томе помогли и многобројни другари из публике који су непрестано давали савете прасету и тиме створили бајковиту атмосферу у амфитеатру Спортског центра „Олимп – Звездара“.

Наредне представе на репертоару су:

27. 08. 2013. „Пипи дуга чарапа у Квизионеру“ Пан театар

28. 08. 2013. „Снежана у земљи патуљака“ Пан театар

29 .08. 2013. „Алиса у земљи Оза“ Пан театар

30. 08. 2013. „Чаробно кресиво“ Пан театар
31. 08. 2013. „Лабудово језерце“ Арс Лонга

Представе почињу у 18.30, улаз је слободан, али уз бесплатне карте, јер је број места ограничен из безбедносних разлога.
Уколико буде најављених пљускова, алтернативно место одржавања представа је спортска сала у Управној згради СЦ „Олимп“.