Чак ни најављено лоше време није покварило дуго ишчекивани и најављивани турнир у малом фудбалу на ком су учешће најавиле и многе познате личности. Турнир који прати и хуманитарна нота под именом „Звезде за Звездару“, који организује удружење „Звезде за Звездару“, уз подршку ГО Звездара, окупио је јуче на свечаном отварању не само оне који су решили да окушају срећу и покажу свој спортски дух, већ и познате личности које су кроз ревијалну утакмицу желеле да усијају атмосферу и приближе свим окупљенима дух Мундијала. Међу играчима смо тако могли да видимо глумце Милана Калинића, Ивана Михаиловића, Милоша Петровића, певача Милана Митровића, као и многе друге. Екипа познатих је у ревијалном делу турнира одмерила снаге против екипе ГО Звездара, а резултат је после неизвесног меча ипак био 3:2 за екипу ГО Звездара.

Овом приликом члан Већа Градске општине Звездара Владан Јеремић је изјавио: „Турнир у малом фудбалу само је почетак активности које ће овога лета бити организоване на Звездари, и поносан сам што је ГО Звездара подржала овај пројекат. Ово  је леп повод да се грађани друже, награде али и буду хумани.“

 Овај турнир трајаће све до 3. јула, а победнике, односно екипе које освоје прва три места, чека укупан наградни фонд од чак 500.000 динара. Турнир се одржава на теренима основне школе „Ћирило и Методије“.

Више информација на: zvezdezazvezdaru@gmail.com или +381 60 1531 531.