Градска општина Звездара у сарадњи са Агенцијом за безбедност у саобраћају и Секретаријатом за саобраћај организује поделу 106 седишта за бебе за путничка возила. Подела ће бити одржана у уторак, 17.9.2019. у 13 часова у великој сали ГО Звездара у присуству руководства Општине.

Презентација коришћења седишта биће одржана у исто време на платоу испред зграде општине Звездара. Представници Агенције за безбедност у саобраћају показаће родитељима како да на безбедан начин превозе своје малишане.  

Седишта су набављена средствима из буџета ГО Звездара и средствима која је обезбедио Секретаријат за саобраћај. Седишта за бебе за путничка возила додељују се родитељима деце са територије општине Звездара који су се пријавили и доставили тражену документацију у складу са Јавним позивом за доделу седишта за бебе/децу за путничка возила.

Ова, као и претходне три сличне акције, реализује се у складу са Законом о безбедности саобраћаја и програмом за унапређење безбедности саобраћаја на путевима на подручју Градске општине Звездара.