Хуманитарну акцију за помоћ болесној деци, којом се овог пута прикупљају средства за лечење петогодишњег Звездарца, Виктора Милетића, оболелог од церебралне парализе подржали су данас, 05.08.2016. општински функционери: заменик председника ГО Звездара Предраг Веиновић, председник Скупштине Александар Ерор, чланови Већа Невена Миливојевић, Александар Луковић, Новко Стељић, Бранислав Пауновић, Владан Јеремић и Роберт Милићевић и одборници.

На тргу испред ГО Звездара постављен је камион Компаније „Кока кола“, опремљен соковима које пролазници могу попити у пријатном амбијенту симулираног кафића у хладовини.

Акција је почела данас и трајаће током викенда, тако да суграђани, пролазници по врелом летњем дану могу да се освеже и одморе уз сок по цени од 100 динара, а истовремено помажу дечаку коме је помоћ неопходна за лечење и реахабилитацију после интервенције која га очекује у септембру.

„Градска општина Звездара пружила је подршку овој хуманитарној акцији, која има за циљ прикупљање новчаних средстава за рехабилитацију једног малог Звездарца, Виктора Милетића. Желео бих да се захвалим компанији „Кока кола“ што је организовала ову хуманитарну акцију и позивам све друштвено одговорне компаније да се придруже акцијама које имају хумани циљ. Општина Звездара ће и у будућности подржавати акције свих компаније које су спремне да помогну нашим суграђанима“, навео је председник Скупштине општине Звездара Александар Ерор.