У Градској општини Звездара је обављена додела сертификата полазницима курса енглеског језика који је реализовала Канцеларија за младе Градске општине Звездара, а финансирала Канцеларија за младе града Београда у оквиру пројекта „Млади без језичких баријера”. За реализацију су из буџета Града Београда опредељена средства у износу од 286.000,00 динара.

Чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојиловић су поздравили присутне, захвалили Канцеларији за младе града Београда и истакли да ће Градска општина Звездара и њена Канцеларија за младе наставити да прате потребе младих Звездараца и настојати да реализују што више пројеката који су намењени младима и који прате њихова интересовања и потребе. „Курс енглеског језика који је реализован је привукао велику пажњу младих са Звездаре, па се у Општини и у Канцеларији за младе ГО Звездара надамо да ћемо и убудуће  са истим успехом организовати и реализовати и друге пројекте који ће бити намењени младим Звездарцима”-рекао је Владан Јеремић.

Курс енглеског језика  кojи је реализовала Канцеларија за младе ГО Звездара, у сарадњи са школом језика English Square, похађала су 44 полазника који су, према нивоу знања, били подељени у три групе. Курс је трајао два месеца.

Искуства полазника су позитивна и у својим коментарима су похвалили пројекат у оквиру кога је курс реализован, као и организаторе и реализаторе курса енглеског језика, при чему су посебно истакли чињеницу да су бесплатно добили квалитетно знање које ће им помоћи у животу и каријери.