Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и Марина Цикуша из Удружења за помоћ особама са посебним потребама-Вождовац потписали су Споразум о пословно – техничкој сарадњи између ГО Звездара и овог Удружења. Потписивању Споразума присуствовалe су Ивона Фуштић из Кабинета председника ГО Звездара и Ивана Мрвошевић, секретар Удружења.

 

Споразумом је обухваћена сарадња у области организовања заједничких манифестација и других активности од стране Градске општине Звездара и Удружења за помоћ особама са посебним потребама-Вождовац.

 

Владан Јеремић је рекао да овај Споразум представља добру основу за успешну сарадњу Општине и Удружења у циљу заједничке реализације програма и пројеката намењених особама са инвалидитетом.

 

„Градска општина Звездара пуно пажње поклања осетљивим категоријама становништва међу којима су и особе са инвалидитетом, стављајући акценат на побољшање њиховог положаја у друштву, па је пре више година, поред других активности, основала Канцеларију за помоћ особама са инвалидитетом. Поносни смо због потписивања овог Споразума, јер на овај начин стварамо могућност за реализацију великог броја програма и пројеката намењених особама са инвалидитетом. Сарадњом Општине и Удружења отварају се нове могућности за планирање новог система подршке за ове грађане”-рекао је Јеремић.

 

Марина Цикуша је захвалила Владану Јеремићу и Општини на потписивању Споразума и истакла да се нада да ће будућа сарадња бити успешна и да ће допринети реализацији великог броја заједничких програма намењених особама са инвалидитетом.