Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је присуствовао мечевима у боксу и кик боксу који су поводом обележавања Дана општине Звездара одржани у спортској сали „Давид Калинић” у улици Станка Враза. На турниру, који је одржан у организацији Боксерског клуба „Звездара-Олимп” и Кик бокс клуба „Крсташ”, у сарадњи са ГО Звездара, такмичили су се девојчице и дечаци до 4. разреда основне школе.

 

Владан Јеремић је уручио медаље учесницима и пехаре БК „Звездара-Олимп” и КБК „Крсташ” за организацију и квалитет мечева и рекао да му причињава задовољство што је присуствовао овом спортском догађају који има за циљ да афирмише бокс и кик бокс, али и да младима послужи као пример који треба да покаже да је бављење спортом јако корисно и да помаже неговању здравих животних навика, посебно код младих.

 

У име БК „Звездара-Олимп” Златко Дошљак се захвалио свима који су дошли да подрже овај турнир, а посебно клубовима који су на њему учествовали са својим екипама-БК „Вождовац”, БК „Филић”, БК „Кид Блеки”, КБК „Земун”, делегату манифестације и судијама.

 

Уз међусобну подршку девојчице и дечаци су на турниру демонстрирали ове вештине, а највеће овације добила су два мала боксера, наследници својих очева који су наставили њиховим стопама, Константин Дошљак из БК „Звездара-Олимп” и Михајло Филић из БК „Филић”.