Авив парк Звездара, у Живка Давидовића 86, у суботу, 16.07. у времену од 18 до 21 сата за најмлађе посетиоце и комшије из краја, организује право позоришно и креативно поподне, јер ће Театар „Талија“ одиграти две представе за децу: „Доживљаји мачка Тоше“ и „Бајка о принцези Кези“.

Поред позоришта, најмлађе ће чекати креативна маштаоница-ствараоница „ImagiNelly“ која ће са децом правити најлепше ствари од папира, глине и боја. Пуно забавних игрица, поклончића, чоколадица и сокића ће свима улепшати летњи викенд на Звездари.

У првом делу програма, биће одиграна представа „Доживљаји мачка Тоше“ која говори о пријатељству и толеранцији између мачке, миша и пса. Они само удружени успевају да победе све изазове који се налазе пред њима. Овај духовити водвиљ са пуно акције, испричан је уз оригиналне сонгове праћене сјајним кореографијама. Значај толеранције, емпатије и уважавања међусобних разлика, важна су порука за данашњу децу, а ова представа промовише управо те врлине. Деца, помажући јунацима приче, активно учествују у представи која траје скоро сат времена.

У другом делу програма на платоу Авив парка одиграће се интерактивна представа “Бајка о принцези Кези”. Деца из публике престају да буду пасивни посматрачи и постају активни учесници-глумци у представи која се креира на лицу места. Сјајни глумци из Театра “Талија” ће најмлађе посетиоце учити глумачким вештинама, важним елементима позоришта, али и костимираће их у праве мале глумце. Цела интерактивна прича ће се завршити са две игрице: “Воћкице” и “Луди професор”.

Поред представа за децу, на платоу ће се све време одржавати и креативне радионице. “ImagiNelly” маштаоница-ствараоница припрема за најмлађе пуно игара, сецкања, прављења најдивнијих украса за дечје собе, а овај пут ће поред ружица, птичица и совица, правити и прелепе круне за мале принцезе.

Због свега овога, организатори позивају родитеље, баке и деке да доведите своје малишане у Авив Парка на Звездари, јер ће имати прилику да уживају у сјајним представама, да се друже са глумцима, да направе ствари из своје маште, али и да науче нешто ново. Авив парк за све другаре припрема сјајну летњу забаву током целог лета.