Поводом предстојећих празника председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, заменик председника Драгана Ђурић и чланови општинског Већа Гордана Мишев, Мирослав Мариновић и Душан Игњатовић посетили су Болницу за педијатрију „Др Олга Поповић Дедијер” Клиничко-болничког центра Звездара и начелнику болнице прим. др Војиславу Лекићу уручили 40 пакетића за најмлађе пацијенте на болничком лечењу.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић је рекао да Општина Звездара већ неколико година настоји да најмлађим становницима Звездаре пригодним пакетићима улепша новогодишње и божићне празнике, али да му причињава посебно задовољство сазнање да ће пакетићи из Општине улепшати и празничне дане деци која се налазе на болничком лечењу у Болници за педијатрију „Др Олга Поповић Дедијер” Клиничко-болничког центра Звездара.

Начелник болнице прим. др Војислав Лекић, специјалиста педијатрије, је захвалио Општини на поклон пакетићима и рекао да деци која се налазе на болничком лечењу у Болници за педијатрију они пуно значе и да им говоре да неко мисли на њих, а радост због добијених празничних пакетића помаже им да лакше поднесу болничке дане.