Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је, са сарадницима, посетио просторије Снукер савеза Србије у Устаничкој улици и разговарао са председником Снукер савеза Србије Владимиром Колаковићем и чланом Управног одбора Савеза Зораном Сретеновићем.

 

Председник Савеза је информисао председника ГО Звездара о начину функционисања, условима рада и плановима за наредни период у вези са развојем снукера у Србији.

 

Како је истакао Владимир Колаковић Снукер савез Србије организује такмичења у А и Б сениорској и Јуниорској лиги Србије, као и првенство Србије у овим категоријама, али организује и одлазак наших играча на међународна такмичења. Савез је до сада организувао Светско првенство у Београду и Европско првенство у Врњачкој Бањи и постоји могућност организувања нових оваквих такмичења.

 

Владан Јеремић је изразио задовољство што је имао прилику да посети просторије Снукер савеза Србије и упозна се са његовим активностима и плановима за наредни период.

„Драго ми је што сам имао прилику да се детаљније упознам са овим џентлменским спортом и радом Савеза који овај спорт популарише међу младима и надам се да ће будућа сарадња Општине и Савеза допринети да се још већу број младих бави снукером”-рекао је Јеремић.