Милош Игњатовић, председник ГО Звездара и Милош Биковић, велика глумачка звезда, синоћ су прошетали шеталиштем на Миријеву, у пратњи чланова Већа општине Звездара Мирослава Мариновића и Ненада Николића, али и великог броја заинтересованих грађана.

Повод за њихово дружење био је нови пројекат продуцентске куће Еyе то Еyе, филм „Јужни ветар”, који ће се већим делом снимати на подручју Миријева и то ће бити први пут да овако велика филмска продукција долази да снима у овом делу Београда.

Сценарио за филм је писао Петар Михајловић, режираће га Милош Аврамовић, а почетак снимања се планира за 25. септембар 2017. године.

Милош Биковић је истакао значај оваквог пројекта за све грађане Миријева, с обзиром да ће они учествовати у снимању као статисти, сарадници, пружаоци услуга кетеринга и транспорта.

Председник ГО Звездара Милош Игњатовић искористио је ово пријатно дружење да пренесе Милошу шта је све ГО Звездара до сада урадила на пољу културе, али је и заголицао машту познатог глумца откривши му планове за летњи период који је пред нама.

Милоша Биковића је посебно обрадовала вест о летњем биоскопу који ће се одржати на више локација на територији ГО Звездара и пружити јединствено искуство грађанима, не само Звездаре, већ и града Београда.

Славном глумцу је овом приликом пружила подршку и његова лепша половина, руска филмска звезда, глумица Аглаја Тарасова, која је уживала у призорима који су се нашли пред њом.

О плановима ГО Звездара причаће се још, а ово је тек почетак једне лепе сарадње и показатељ да општинска Управа увек има слуха за културно-уметничку сцену. Филмско оставарење „Јужни ветар” испричаће једну инспиративну причу о аутентичним искуствима људи који су осликавали суштинску борбу између добра и зла, а прва клапа планирана је за крај септембра.