Представом „Снежана и зачарана јабука”, уз жонглера Филипина, у суботу, 24.6.2017. почела је манифестација намењена најмлађим Звездарцима „Миријевска летња позорница”.

Пред више стотина најмлађих суграђана и њихових родитеља манифестацију је отворио Милош Игњатовић, председник ГО Звездара који је изразио задовољство што отварању манифестације присуствује тако велики број најмлађих Звездараца, истакавши да је ова манифестација значајна за Звездару а посебно за Миријево, јер доноси нове квалитетне културно-забавне садржаје. Милош Игњатовић је рекао да ће Градска општина Звездара наставити да помаже реализацију свих квалитетних програма као што је овај, а нарочито оних који су намењени најмлађима.

Отварању манифестације су, у име ГО Звездара, присуствовали и заменик председника Скупштине ГО Звездара Драгослав Љубичановић, чланови општинског Већа Ненад Николић и Роберт Милићевић и одборници Скупштине ГО Звездара.

Програми Манифестације која се реализује под покровитељством Градске општине Звездара и у организацији Удружења грађана „Миријево” ће, као и претходне две годин, бити реализовани сваке суботе на простору код Месне заједнице „Ново Миријево”, улица Миријевски венац 18-20.

Организатори позивају родитеље да са својом децом посете манифестацију, у оквиру које ће сви програми да буду бесплатни, и да уживају у занимљивим дечјим представама, радионицама, музичким и другим културно-забавним садржајима који ће, уз жонглере, мађионичаре и аниматоре, током три летња месеца бити реализовани.

Циљ овог пројекта, који је подржан од стране Општине Звездара, је жеља да се слободно време најмлађих Звездараца испуни квалитетним културно-забавним садржајима и да им се омогући да стекну нова сазнања.