Реконструкција ОШ „1300 каплара“, започета уз подршку Канцеларије за управљање јавним улагањима, приводи се крају. Радови на комплетној реконструкцији дворишта и објекта урађени су у складу са највишим стандардима и већ почетком маја могли би да буду у функцији.

Председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, приликом обиласка радова, изразио је задовољство јер се реконструкција приводи крају и додао да ће малишани у овом делу Звездаре имати једну од најлепших школа у Београду.

„Иако нас је ванредна ситуација затекла у сред реконструкције, решили смо да у складу са прописаним мерама наставимо радове на школи. Поред столарије, фасаде, урађена је и нова ограда, стазе и игралишта, а цео објекат је прекривен висококвалитетним видео надзором. Родитељи и деца са нестрпљењем чекају поновно отварање школе и задовољни су њеним новим изгледом. Децу су највише обрадовали нови фудбалски и кошаркашки терени, рекао је Ерор.

„Гледаћемо да све оно од чега смо одустали у овој години због ванредне ситуације обавезно уврстимо у план за наредну годину, јер нас чека пуно посла на изградњи и реконструкцији комуналне и саобраћајне инфраструктуре, као и образовних и здравствених објеката на Звездари, рекао је председник Скупштине ГО Звездара.

На општини Звездара, захваљујући Граду Београду, у току су завршни радови у Раблеовој и Звездарској улици и улици Николе Груловића, као и на реконструкцији вртића Зека у Великом Мокром Лугу.