Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић  и чланови већа Мирослав Мариновић, задужен за социјална питања и Ненад Николић, примили су чланове паратеквондо репрезентације Србије уочи њиховог поласка на светско првенство у Лондону, које ће бити одржано од 17. до 20. октобра и пожелели им успех као што су успешни борци у животу.

Том приликом председник је рекао да ће паратеквондисти и убудуће имати максималну подршку Општине Звездара и позвао друге општине, институције и јавна предузећа да се прикључе и помогну Паратеквондо савезу Србије, који остварује изванредне резултате.

Паратеквондо репрезентација Србије освојила је шест медаља на Европском првенству прошле године у Пољској. ГО Звездара је и тада примила наше репрезентативце и обезбедила пригодне награде.

Веома расположени пред одлазак на такмичење највишег светског нивоа, репрезентативци су показали и велико задовољство због топлог пријема у Градској општини Звездара, као и због досадашње подршке и помоћи око учешћа на турнирима.

„Захвални смо што сте нас примили, рекао је репрезентативац Никола Билак – а једно сте од ретких руководстава општине које је препознало наш рад, нашу вољу и надам се да ће наша сарадња да потраје“.

И позната репрезентативка Данијела Јовановић је додала: – „Надам се да ћемо се видети са лепим вестима кад се вратимо. Добро смо се спремали и тренитали и осећамо да ћемо освојити медаље. Најбитније је да ћемо дати свој максимум и нашу земљу репрезентовати на прави начин“.

Са најлепшим жељама за успех на Светском првенству у Лондону, представници Општине испратили су паратеквондо репрезентацију Србије