Велика посећеност на базенима током првог викенда, наговештава дуго и забавно лето на „Олимпу“. Среда је и ове године бесплатан дан за школарце, уз ђачку књижицу, а број ђака је ограничен на хиљаду, из безбедносних разлога.

Бесплатне школе спорта на базенима: пливање, корекција стилова пливања, ватерполо и хидробик, почеле су од ове недеље, уз велико интересовање школараца.

Базени „Олимпа“ посетиоцима нуде четири обновљена базена: за малу децу, непливаче, пливаче и базен са воденим атракцијама, али и бројне пратеће погодности: кафе-бар, лежаљке, сунцобране и касете за личне ствари.

Базени су опремљени најсавременијим системом за пречишћавање воде, а у оквиру пливалишта налази се и амбуланта са дежурним лекаром.

Пливалиште је приступачно и особама са инвалидитетом, а заинтересовани се могу пријавити Канцеларији за особе са инвалидитетом општине Звездара телефоном 3822-547, сваког радног дана од 12-14 сати. Термини на базену за особе са инвалидитетом су од 9-10 сати током целе недеље, а понедељком и четвртком у овом термину на располагању су и инструктори школе пливања.