После дана паузе синоћ је настављен турнир у малом фудбалу у београдској основној школи Ћирило и Методије. У наредна три дана такмичење за првака оштине Звездара окончaће се борбама по групама, а затим следе елиминације најбољих екипа са наше територије.

Турнир се игра у хаманитарне сврхе, јер је сав приход намењен за лечење двоје деце са општине Звездара, која су оболеле од најтежих болести, а организатор турнира је Удружење ,,Звезде за Звездару“.

Непосредан повод организовања турнира је свеобухватна обнова школског простора основне школе Ћирило и Методије у коме су уложена знатна материјална и финансијска средства из буџета општине Звездара. За недељу дана у школи су обновљене свлачинице, уређено је школско двориште, постављено ново осветлење, на ободима школе урађена је нова дренажа, а терен на коме ученици раде фискултуру постављена је нова асфалтна подлога.

На спортском плану учесници турнира приказују велику вештину на терену и спортску културу. Занимљиво је да се сваке вечери на трибинама школског игралишта окупља знатан број грађана и омладине из Учитељског насеља. Све то даје веома леп амбијент и пружа прилику житељима Звездаре да уживају у спортском надметању и хуманитарној акцији.

Синоћ су постигнути следећи резултати:

Синтезис – КМФ Гроцка 0:3 (0:1)
Стрелци: Павловић 2, Петровић 1

ДГ Инвест – СЗР Миловановић 3:4 (1:1)
Стрелци: Д. Нешић 2, Амбруш 1 – Петковић 2, Аксентијевић 1, Радовановић 1

Економист – Интелектуалац 0:5 (0:1)
Стрелци: Поповић 2, Лекић 2, Боснић 1

Зверине – Борат 4:1 (1:0)
Стелци: Вистал 2, Стојковић 1, Ђурић 1 – Бошковић 1

Данас су на програму следеће утакмице:

КМФ Миријево – Телегруп, Кафе куоко – Џаст код Зорке, Тринидад и Тобаго – Тик карпет, Кафе газдарица – Максимус.