Авив Парк Звездара ће у сутра, 8. октобра, прославити свој први рођендан! Тим поводом, све радње у центру ће радити продужено и биће отворене за све посетиоце у времену од 10 до 24 часа. Целог дана посетиоце очекују невероватни попусти, чак до 50% у многим радњама.

Осим одличне куповине, од 15 часова биће организован феноменални програм за најмлађе посетиоце са мађионичарском представом, анимацијама, играма, кловном, као и многа изненађења… А, након одличне забаве за најмлађе, од 20 часова следи велики солистички концерт за памћење, Жељка Васића, као рођендански поклон Авив Парка свим Звездарцима!

Београђани су крајем прошле године добили овај нови тржни центар, у којем Звездарци и становници околних насеља могу на једном месту да обаве куповину за личне и породичне потребе, али и да уживају у другим садржајима.

Авив Парк Звездара има око 40 радњи у којима се може обавити шопинг по мери просечног домаћег купца. Парк је смештен на пет нивоа, веома необичног архитектонског решења. Купцима је на располагању 270 паркинг места. Невероватан поглед на цео Београд пружа се са терасе на врху Парка где су смештени кафићи, ресторани и играоница за децу.

Компанија Авив Арлон, која је инвеститор пројекта, је у изградњу овог тржног центра уложила око 15 милиона евра, а отворено је око 250 нових радних места у секторима трговине и одржавања.

Поводом обележавања прве године пословања Авив Парка на Звездари, разговарали смо са генералним директором компаније Авив Арлон у Србији, која је инвеститор овог пројекта, господином Ниром Саром, и директорком маркетинга госпођом Данком Гладовић.

– Господине Нир, који су Ваши утисци у вези са Авив Парком Звездара? Шта можете рећи након годину дана пословања?

Нир Сар: Задовољни смо радом Авив Парка Звездара, све иде као што смо планирали. Сматрамо да су наше комшије на Звездари позитивни, образовани, вредни, и веома смо срећни због тога. Такође, препознали смо и добру вољу за сарадњу Градске општине Звездара, због чега смо врло захвални. Звездара је прелепа општина у Београду, пуна дивних људи, па смо срећни због своје одлуке да инвестирамо баш овде.

– Да ли планирате нове инвестиције по питању проширења Авив Парка Звездара?

Нир Сар: Да, имамо планове за проширење и даљи развој Авив Парка Звездара. У току су преговори са новим угледним брендовима, лидерима на тржишту да се прикључе нашем Парку. Сигурни смо да ће то бити велико изненађење за Звездарце, али и наше закупце.

– Да ли планирате проширење тржишта у Србији?

Нир Сар: Ми верујемо у Србију, волимо Србију, њену културу, народ и окружење. Вољни смо да и даље инвестирамо овде, тренутно разматрамо нове могућности за ширење, али чекамо прави моменат и ситуацију. Све у свему, предвиђамо светлу будућност за Србију, што је један од разлога за нашу одлуку да баш на територији Србије позиционирамо и развијемо бројне пројекте.

– Данка, од отварања Авив Парка на Звездари прошло је годину дана. За тих годину дана припремили сте пуно лепих и бесплатних догађаја Звездарцима, пуно концерата и дечјег програма. По Вашем мишљењу, шта је најлепше било и шта се посетиоцима највише допало?

Данка Гладовић: После годину дана рада Авив Парка Звездара имали смо пуно различитих активности и бесплатних садржаја који су били намењени широј публици и различитим узрастима. Мислим да свакако највише пажње привлаче добри концерти, али ништа мање пажње не привлаче ни разне изложбе, дечје манифестације и спортски догађаји којих је ове године у нашем Парку било доста.

– Скоро сваког викенда поклањате грађанима са Звездаре бесплатан забавни програм у Парку. Шта припремате у наредном периоду? А, шта грађани могу да очекују за време хладних, зимских дана у Авив Парку?

Данка Гладовић: Пошто нам се ближи сутрашња прва рођенданска прослава, потрудили смо се да припремимо интересантан програм намењен целој породици, од оних најмлађих чланова па до оних старијих. У свему томе велику подршку су пружили наши закупци који су за ову свечану прилику обезбедили велике попусте тако да смо сигурни да ће Звездарци, а и остали грађани Београда, моћи да обаве добру куповину и, наравно, да уживају у богатом забавном програму. Рођендан славимо у суботу, 8. октобра, и све радње у Авив Парку ће радити продужено, до поноћи. Целодневни попусти ће сигурно привући велики број не само Звездараца, већ и становника целог Београда. Забавни програм почиње већ од 12 сати, а велики солистички концерт Жељка Васића је наш поклон свим посетиоцима који су били уз нас од самог почетка и наших првих корака.

Наставићемо са организовањем интересантних догађаја и ове јесени, а кад наступе прави зимски дани забава се наставља на клизалишту које планирамо и ове зиме у Авив Парку.

– По Вашем мишљењу, шта Звездарци највише воле да купују у Авив Парку?

Данка Гладовић: Ово питање није нимало лако, јер је тешко извести уопштен закључак. Куповина зависи од више фактора и они представљају променљиве категорије у зависности од сезоне, јер имате различите потребе за куповином током године – почевши од основних животних потрепштина, па до наменске куповине као што је куповина пред полазак у школу, пред сезону одмора и сл. Оно што бих евентуално могла да издвојим као неки генерални закључак јесте куповина одеће и обуће, јер данас на тржишту имамо доста брендова који пружају добар квалитет, а повољне цене, тако да се ови производи доста купују, било да су у питању стварне потребе или једноставно мода.

– Да ли сте задовољни како Парк расте и напредује у пословном смислу?

Данка Гладовић: Велика улагања су иза нас, а чека нас још јако пуно изазова и много посла. Трудимо се да од Авив Парка Звездара направимо центар какав можете наћи у европским градовима и да по понуди и садржајима будемо добри у томе. Задовољни смо досадашњим пословањем, и пошто се трудимо да дамо свој максимум, надам се да ће се сав труд исплатити и да ћемо у наредној години успети да проширимо Авив Парк Звездара и употпунимо понуду и садржаје.

– И за крај, реците нам нешто мало више, о Вашим утисцима након Прве године рада Авив Парка Звездара.

Данка Гладовић: С обзиром да је прошло тек годину дана од рада Авив Парка Звездара, још увек је рано говорити о крајњим резултатима и испуњењу пословних циљева које смо себи задали. Међутим, и овако кратак рок може да да прве назнаке и морам рећи да све иде у правом смеру. Изузетно нам је драго што смо део Градске општине Звездара и жеља нам је да заједно растемо и развијамо се у годинама које долазе.