У Канцеларији за младе ГО Звездара, уз помоћ и подршку Националне службе за запошљавање и покровитељство ГО Звездара, данас 17.11.2016. почела је дводневна обука за незапослене под називом „Пут до успешног предузетника“.

Виолета Филип, помоћница председника je у име Градске општине Звездара, пожелела успешну обуку свим полазницима, са надом да ће знања и вештине које стекну за ова два дана, моћи да примене за реализацију својих пословних идеја.

Циљ обуке је да незапосленима олакша покретање сопственог посла кроз стицање неопходних знања и вештина и упознавање са начином конкурисања за бесповратна средства и повољне кредите.

Полазници обуке имаће прилику да се упознају са основама предузетништва, израдом бизнис
 
 

плана, правним аспектима бизниса, пореским обавезама, али и са примерима из праксе кроз досадашња искуства предузетника.

Након завршене обуке „Пут до успешног предузетника“, полазници ће добити сертификате, које ће им уручити председник ГО Звездара Милош Игњатовић у петак, 18.11.2016. у 13,30 у великој сали ГО Звездара.

Сертификати о завршеној обуци представљају један од услова за аплицирање на отворени конкурс за бесповратна средства која додељује Национална служба запошљавања.