Девету годину заредом ГО Звездара и Волонтерски сервис Звездаре расписују „Конкурс за избор најволонтерске акције“. Конкурс је намењен ученицима основних и средњих школа на територији Звездаре који, уз помоћ својих професора и наставника као ментора, треба да осмисле и реализују волонтерске акције са циљем унапређења квалитета свакодневног живота њихових вршњака као и суграђана свих генерација и промовисања идеје волонтирања на Звездари.

Конкурс је отворен од дана објављивања  до 25.новембра а презентације реализованих акција треба да се доставе до 30.новембра на назначену електронску адресу у тексту Конкурса.

Све пријављене акције ће традиционално бити јавно представљене 4.децембра у Скупштинској сали у згради Општине у оквиру обележавања Међународног дана волонтера- 5.децембра. Као и претходних година, најуспешније волонтерске акције ће изабрати жири у чији састав улазе представници свих учесника конкурса и Општине. За „најволонтерске акције“ у 2020.години Градска општина Звездара је припремила вредне награде.

Текст Конкурса у целини као и Пријавни формулар можете преузети ОВДЕ

NAJVOLONTERSKA AKCIJA-tekst konkursa-2020

Prijavni formular