Сунчан недељни дан вредни радници ЈКП „Београд пут“ искористили су за појачање интензитета радова на реконструкцији улице Љубице Луковић.Претходних дана уређивани су тротоари и ивичњаци дуж свих 650 метара једне од најфреквентнијих саобраћајница на Северном Булевару, а почев од данас путари раде на скидању старог слоја асфалта са коловозне површине. Комплетан завршетак радова планиран је најкасније у наредних двадесетак дана, када је предвиђено постављање другог, завршног слоја новог асфалта, као и обележавање саобраћајне сигнализације.

Радове које финансира ЈП „Путеви Београд“ обишли су Владан Јеремић, председник Градске општине Звездара и Милош Стојилковић, члан Већа ГО Звездара задужен за инфраструктуру.
Тим поводом, Јеремић је рекао да је задовољан што се наставља са уређењем саобраћајница на територији општине Звездара. Према његовим речима, реч је о одличној сарадњи са Градом Београдом и опредељењу да се о сваком делу територије води подједнако рачуна што потврђује и распоред улица које се уређују.
Након улице Витезова Карађорђеве звезде у Миријеву чија је реконструкција завршена прошле недеље, сутра се очекује почетак радова на уређењу 1200 метара улице Стражарска коса у Великом Мокром Лугу.