Чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић, обишли су заједно са Зораном Матићем, извршним директором за канализациони систем у ЈКП ‘„Београдски водовод и канализација“, Босанску улицу у Малом Мокром Лугу, са намером да пронађу решење великог комуналног проблема – директног изливања канализације дуж улице у смеру ка аутопуту Београд-Ниш.

На примедбе грађана да је комунална инфраструктура у насељу у лошем стању, Владан Јеремић је казао да је то у великој мери и неодговорност предходних локалних општинских власти, које су запустиле област комуналне инфраструктуре, али да ће иницијативе које су грађани предложили довести до позитивних промена у овом делу града.

Зоран Матић је обећао стручну подршку у смислу изласка службе на лице места и утврђивање модалитета за решавање овог проблема грађана општине Звездара. Утврдиће се да ли постоји планска документација, односно пројекат уређења, а ГО Звездара ће потом, у сарадњи са Дирекцијом за изградњу Града Београда, обавити радове на решавању проблема.