Председник ГО Звездара Милош Игњатовић и чланови Већа разговарали су 21. јуна са председницима скупштина станара насеља Коњарник.

Поздрављајући присутне, председник Општине је навео да је ово само један у низу састанака који ће бити организовани у наредном периоду, а на којима ће грађани Звездаре имати прилику да у директној комуникацији са председником и функционерима изнесу проблеме и предлоге значајне за њихово насеље.

Он је истакао да ће ново руководство Општине бити посвећено комуникацији са грађанима Звездаре, у циљу обезбеђивања квалитетног сервиса грађана, што је и један од приортета у раду.

Током дискусије, председници скупштина станара изнели су проблеме својих комшија, сугестије и предлоге о најзначајнијим питањима за грађане насеља Коњарник.

Састанку су присуствовали чланови Већа ГО Звездара: Александар Луковић, Новко Стељић, Бранислав Пауновић, Владан Јеремић, Мирослав Мариновић, Лазо Шеган, Роберт Милићевић и председник Одборничке групе Српска напредна странка у Скупштини Општине Звездара Дејан Микулетић.