Градска општина Звездара у сарадњи са Националном службом за запошљавање – Филијалом за град Београд, организује Сајам запошљавања који ће бити одржан у четвртак 25. маја 2017. године, од 10 до 14 сати, у холу Београдске пословне школе, ул. Краљице Марије 73.

Присутне ће поздравити проф Ђуро Ђуровић, директор Београдске пословне школе, Предраг Веиновић,заменик председника Градске општине Звездара и Зоран Мартиновић, директор Националне службе за запошљавање.

На Сајму је учешће најавило 27 послодаваца који су исказали потребе за више од 500 радних места.

Циљ сајма је успостављање непосредног контакта између послодаваца који имају потребу за запошљавањем радника и незапослених лица која активно траже посао, како би послодавци обезбедили адекватне кандидате, а незапослена лица пронашла одговарајуће запослење.

Сајам запошљавања ће уједно бити и прилика да Градска општина Звездара и Национална служба за запошљавање најаве остале мере активне политике запошљавања које су у складу са Локалним акционим планом запошљавања на територији општине Звездара у 2017. години за чије суфинансирање је Градска општина Звездара издвојила буџетска средства у износу од  2.900.000 динара.