Звездарски сајам запошљавања биће одржан у уторак, 26. новембра, од 10 до 14 сати, у Академији пословних струковних студија Београд, Краљице Марије 73, у организији Градске општине Звездара и Националне службе за запошљавање.

Понуду слободних радних места представиће преко 25 послодаваца који имају потребу за  око 600 слободних радних места различитих занимања и степена стручне спреме.

Незапослени ће имати прилику да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију. На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ-а за подстицај запошљавања.

Улаз је слободан.

Округли сто на тему запошљавања Ромкиња

Истог дана, са почетком у 13 часова, у Малој сали на I спрату Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, биће одржан округли сто на тему запошљавања Ромкиња – проблеми, искуства и субвенције за послодавце.

На округлом столу ће бити присутни представници послодаваца, Центра за социјални рад Звездара, невладине организације које се баве ромским питањима, представник Привредне коморе Београда и представници Немачке међународне развојне агенције ГИЗ.