Представници Удружења „Жути такси“ и Џудо клуба „Десанка Максимовић” потписали су 10.05.2011. Уговор о бесплатном превозу за особе са инвалидитетом, чиме су у наредних годину дана наставили сарадњу на пројекту „Спорт за све, џудо за сваког”.

У име Удружења „Жути такси“ споразум су потписали Чедомир Чупић и Влада Иветић, а у име Џудо клуба Боран Николић, спортски директор.

Џудо клуб Десанка Максимовић већ годину дана успешно реализује пројекат „Спорт за све, џудо за сваког“, намењен особама са инвалидитетом и њиховом тренирању џудо спортске дисциплине кроз џудо спортску инклузију.

Џудо спортска инклузија је систем интерактивног џудо тренинга у којем особе са инвалидитетом, у складу са сопственим изражајним могућностима, тренирају са редовним џудо ученицима и такмичарима клуба. Аутори пројекта су џудо мајстори Златимир Јовановић Златко и Боран Николић Боги.

Реализацију пројекта су од почетка помогли многи спонзори од којих је Удружење „Жути такси“ обезбедило бесплатан превоз особа са инвалидитетом од куће до сале џудо клуба и назад.

Џудо тренинзи за особе са инвалидитетом се одржавају сваке суботе у 19,00 часова у Џудо клубу „Десанка Максимовић”, Устаничка бр.246.