На иницијативу својих волонтера и сениора- полазника „Школе енглеског“ и „Школе компјутера“, Волонтерски сервис Звездаре организује у четвртак 15.новембра једнодневну хуманитарну акцију прикупљања одеће и обуће за наше најстарије суграђане који су збринути у Прихватилишту за одрасла и стара лица у Кумодрашкој 226а. Акција прикупљања реализује се један дан од 11 до 14 часова када ће донете ствари бити спаковане и спремне за испоруку Прихватилишту.

Подсећамо да донете ствари треба да буду очуване и чисте и спаковане у ПВЦ кесе. Сви који желе да се придруже овој хуманитарној акцији, добродошли су у просторије Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395 у назначено време.

Акција је прилика да будемо активни, хумани и да учествујемо у животу заједнице на начин који не захтева издатке и трошкове већ искључиво- добру вољу, солидарност и хуманост. Позивамо све оне који у својим домовима имају ствари које не користе а чије даривање ће много значити онима који су збринути у овом београдском Прихватилишту.