Звездарски Авив парк, у сарадњи са Кошаркашким клубом „Црвена звезда” мтс, организује Јавни час школе кошарке за децу од 7 до 14 година,  у суботу, 23. септембра од 16 до 20 часова, улица Живка Давидовића 86.

КК „Црвена звезда” мтс наставља са својим активностима намењеним најмлађима. Акције „Звездина радионица”, „Звездина отворена врата” и посебно Звездин Летњи камп наишли су на одличан одзив међу младим кошаркашима. Терени на Малом Калемегдану, Златибору, Врњачкој Бањи, Зрењанину и Панчеву су били препуни, јер је „Звезда” гарантовала најбоље могуће услове и најстручнији кадар за рад са младим кошаркашима.

Након више него успешно одржаних јавних часова школе кошарке у Авив парковима у Панчеву и Зрењанину, овог пута се „Звездин” караван, намењен најмлађима, сели у Београд, на Звездару.

Најмлађим полазницима, који се већ увелико пријављују, и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и мајице, освежења и слатки пакет. Школа кошарке ће бити организована у неколико школских часова.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице узраста од 7 до 14 година, који желе да се испробају на кошаркашком полигону у Авив парку Звездара са најбољим тренерима КК „Црвене звезде” и да прођу школу кошарке могу се пријавити сваког дана од 10 до 22 сата на телефон: 011/288-01-41.

Најмлађи су и даље на врху пирамиде приоритета КК „Црвена звезда” мтс и зато организатори позивају младе Звездарце на кошаркашки полигон у Авив парку,  гарантујући  ново и лепо кошаркашко дружење са Звездашима.

За више информација:

http://www.kkcrvenazvezda.rs/aviv-park-zvezdara-novi-domacin-21-09-2017.html