Скуп олдтајмера, у организацији Удружења Олдтајмера Србије, Младеновац-Рајковац и Градске општине Звездара, биће одржан у у суботу, 23. септембра од 10 до 15 сати на платоу испред Општине Звездара.

 

Ове године Градска општина Звездара одлучила је да награди најлепши селфи или фотографију са изложбе олдтајмера. Фотографије послати на info@zvezdara.org.rs  до петка, 29. септембра. Проглашење најлепших фотографија и уручење поклона победницима биће одржано на Свечаној академији поводом Дана општине Звездара, 16.октобра.

 

На овој изложби ретких аутомобила , биће изложено око 50 -так различитих модела међу којима су форд консул из 1947. године, мерцедес из 1957. године а посетиоци ће моћи да уживају и у раритетним моторциклима, НСУ из 1940. и Хонда голд винг из 1961. године док је куриозитет ревије фића из култног филма „Национална класа“.

Први пут на једној изложби наћи ће се и прототип тркачког аута ГТ Ендуранс класа 3 који је власништво Уроша Бркића.

 

Ревији олдтајмера испред Општине Звездара прикључиће се и клуб колекционара модела аутомобила, возова и авиона „Минт“, а овом приком биће одржана и изложба каталога и часописа о аутомобилима.