И ове године СПК „Креатива”  је пету годину заредом учестовала на 49. манифестацији Радост Европе на којој је била представник Србије у оквиру Сусрета пријатељства. Ова највећа међународна дечија манифестација одржана је у Београду од 2. до 5.10.2018. у организацији ДКЦ-а Београд и Града Београда.

Дружећи се са децом из целога света, склапајући нова пријатељства, деца СПК „Креатива”, су свој град и земљу представили кореографијом „Цразy“- Тамара Мићовић и Теодора Арсић.

Вредне и талентоване девојчице СПК „Креатива” су и ове јесени наставиле да нижу успехе и на међународним такмичењима. На управо завршеном WДСФ Wорлд Опен – Беоданце 2018, међународном турниру спортског плеса у дисциплинама савременог плеса, одржаном од 28. до 30.09.2018. године у Београду, а у организацији Међународне плесне спортске организације (WДСФ), Плесног Савеза Србије, Плесног савеза Београда и Министарства омладине и спорта, освојиле су пет златних медаља и прве бодове за WДСФ дисциплине:

  1. Софија Зороја – Јазз Опен – златна медаља
  2. Неа Јанковић – Цонтемпорарy WДСФ Опен – златна медаља
  3. Тамара Мићовић и Теодора Арсић – Дуо Јазз Опен – златна медаља
  4. Хана Банић, Николина Ружић и Тијана Стајчић – Трио Јазз Опен – златна медаља
  5. „Прекинимо ћутање“ – Биг Теам Јазз WДСФ Опен – златна медаља – Тамара Милановић, Неа Јанковић, Саша Савић, Ивана Мићовић, Јована Стајчић, Марта Павловић, Софија Зороја, Тамара Мићовић и Теодора Арсић

СПК „Креатива” је клуб који се увек радо одазива и позивима за учешћем у различитим манифестацијама од ширег друштвеног значаја. Тако су и овога пута девојчице, чланице СПК „Креатива”, учествовале и представљале своју школу ОШ „Деспот Стефан Лазаревић“ у оквиру  „Дечје недеље“, а у организацији Градске општине Звездара.