Спортисти Рвачког клуба „Раднички“ освојили су прво место на Првенству Србије у рвању које је одржано у Петровцу на Млави. На такмичењу је учествовало 20 клубова и 78 такмичара, а на националном такмичењу за јуниоре у Крагујевцу, међу 85 такмичара, Рвачки клуб „Раднички“ је био најбољи.

„Добри резултати најбољи су начин да се обележи 100 година постојања Спортског друштва „Раднички“. Градска општина Звездара има важну улогу у подршци и унапређењу услова за тренирање младих рвача. Рвање је спорт који развија све моторичке способности, а нарочито снагу, брзину моторичке реакције, координацију, равнотежу и флексибилност. Утиче на развој особина личности неопходних за живот у савременом друштву, истрајност, упорност, одговорност, емоционалну стабилност и самоконтролу, гради самопоуздање и развија потребу за постигнућем“, рекао је Младен Кецман, спортски директор клуба.

У складу са Законом о спорту, Општина суфинансира реализацију годишњих програма спортских организација. Градска општина Звездара честита спортистима и спортским педагозима Рвачког клуба „Раднички“ на сјајним резултатима.