Свечана годишња додела признања из области спорта, у организацији СпортНета, одржана је на Факултету за спорт. Доделу је отворио Божидар Маљковић, који је примио признање легенде СпортНет-а за 2020.годину.

Поред њега награде су добили и спортисти који су оставили неизбрисив траг у историји многих спортова, као и мање афирмисани спортисти на које СпортНет посебно обраћа пажњу. У име Градске општине Звездара, свечаности је присуствовала чланица Већа ГО Звездара Гордана Мишев. Додели су присуствовали и представници компанија пријатеља Спортнет-а, пријатељи са естраде као и медији.

Додељена су и следећа признања: постхумно легенда СпортНета за 2019. годину Илија Петковић, за школу године проглашена је Академија Ребрача, тренер године Аким Комненић, ефитерм догађај године 2019 Бијељина опен, 2020 Драган Манце куп, кошаркашица године Наташа Бучевац, келл ватерполиста године Јована Пантовић док је за промоцију водених спортова признање уручено представницима Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“.