У суботу, 17. октобра у СЦ „Олимп-Звездара”, Вјекослава Ковача 11, биће одржане две спортске манифестације у оквиру обележавања Дана општине Звездара (16. ктобар) у којима ће учествовати велики број познатих личности.

Програм спортске манифестације почиње у 12 сати према следећем распореду:

12,00 – 13,00 – Ревијална одбојкашка утакмица познатих личности (у сали)
13,00 – 16,00 – Спортско-хуманитарни пројекат „Тројка из блока“ у сарадњи са Спортским савезом Звездара , СЦ „Олимп-Звездара“ и организацијом „Срби за Србе“ (на отвореним теренима, у случају кише – у сали).
У ревијалној одбојкашкој утакмици наступиће познате личности са Звездаре:Бранко Падежанин (рукометаш), Недељко Јовановић (рукометаш), Вања Булић (новинар), Драган Кобиљски, Љубинко Веселиновић (бокс Раднички), Драгана Контић (кошаркашица), Александра Јоксимовић (ватерполиста), Светлана Китић (рукометашица), Станка Пејовић (бокс Раднички), Снежана Стајић (проф. физичког васпитања),,Милан Гуровић (кошаркаш), Александар Кешељ (кошаркаш), Небојша Илић (кошаркаш).Вук Радивојевић (кошаркаш).

Гости су: Иванка Милановић, Бранислав Муњић, Мирослав Живановић, Душко Антонић
Поред овога, на спољнашњем кошаркашком терену, у организацији Школе кошарке Звездара (Драгане Контић) и хуманитарне организације Срби за Србе одржаће се: хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки под називом „Тројка из блока“ (у случају лошег времена турнир ће бити одржан у сали са почетком у 13 сати, одмах наком завршетка ревијалне одбојкашке утакмице познатих Звездараца).
Турнир званично почиње у 13 сати, а заинтересовани за учешће на њему и такмичење се могу пријавити пре почетка турнира уз уплату од 200,00 динара.

Сав приход од уплаћених пријава за такмичење и остварених спонзорстава намењен је за изградњу и опремање купатила социјално угроженим породицама на територији Србије и Републике Српске.