Делегација Градске општине Звездара предвођена председником општине Владаном Јеремићем данас је поводом одржавања Спортског дана посетила ОШ „Десанка Максимовић” у којој их је примила директорка Катарина Стјепановић.

 

Представници Општине су имали прилику да присуствују такмичењима која су одржана у две категорије-ученици старијих разреда, од 5. до 8, су имали фудбалске, одбојкашке и шаховске турнире у фискултурној сали и на спортским теренима, а млађи, од 1. до 4. разреда, су се такмичили у оквиру тематских блокова у учионицама.

 

Владан Јеремић је поводом посете школи у којој је одржан Спортски дан рекао да Општина Звездара посебно велику пажњу посвећује програмима коју су намењени ученицима, а везани су за спорт и здрав начин живота:

„Градска општина Звездара кроз програме који су намењени деци и младима посебно жели да пропагира бављењем спортом и неговање здравих животних навика, јер је то начин да деца правилно одрастају. Радује нас што је у ОШ „Десанка Максимовић” овај дан посвећен спорту био намењен како најмлађим тако и најстаријим ученицима школе, а Општина Звездара ће и даље наставити да подржава овакве и сличне програме”-рекао је Јеремић и истакао да је посета Школи поводом Спорског дана била и прилика да се у разговору са директорком Катарином Стјепановић представници Општине детаљније упознају са потребама Школе и начинима како Општина може да помогне у томе.

 

Катарина Стјепановић је захвалила представницима ГО Звездара на посети и истакла досадашњу добру сарадњу са Општином на задовољство ученика и запослених у школи.