Удружења „ЗЕЦ“ и „ЧУВАРИ ЗАНАТА“ су у понедељак 23. децембра у основној школи „Бошко Буха“ организовала и заједно са сарадницима из школе и реализовала традиционално претпразнично дружење са децом. Вишегодишња сарадња и пријатељство између удружења и школе крунисана је еко креативном радионицом под називом „Дрво жеља“ у којој су учествовали и корисници ДБ „Заједно“ са Вождовца.

Циљ акције био је да се скрене пажња на мале борце, хероје  и шампионе који то сваког дана потврђују, и којима смо увек потребни. Деца и млади са сметњама у развоју могу много да допринесу друштвеној заједници ако их правилно подстичемо.

У пријатној празничној атмосфери, уз музику, дружење, послужење, лепе мисли и лепе жеље, и уз велико стрпљење и љубав специјалних педагога Емине, Сање и Данијеле еко креативна радионица је била право задовољство.

Радионица је одржана у великој сали школе, гтоком које су прављениновогодишњи украси од одбачених материјала, и склапана нова пријатељстава.

„Рад са децом је велика одговорност, али и привилегија, зато немојте се трудити да само ви будете добри, већ да и свет што га иза себе остављате постане добар“ – поручују из ових Удружења.