Трансфузиомобил за добровољне даваоце крви наставља свој боравак на Звездари и у октобру, овај пут у Миријеву: у четвртак, 06. октобра 2016. од 12 до 18 сати, биће други пут на простору испред Месне заједнице Ново Миријево, Миријевски венац 18 до 20 (испред малог „Максија”, код јавног часовника).

Немања Џодић из Института за трансфузију крви Србије каже: „После прве успешно организоване акције почетком септембра у Миријеву на овој локацији, надамо се успешној акцији и још већем одзиву Миријеваца у четвртак.”

„Акције које су на Звездари организоване и током летњег периода – наставио је Немања Џодић – биле су врло успешне, па можемо очекивати још боље резултате сада када су завршени годишњи одмори и сви су се вратили редовним активностима“.

Трансфузиомобил је често на Звездари, осим на тргу испред Oпштине, редовно је и код Цветкове пијаце, на СЦ „Олимп“, у Миријеву код „Максија”, у„Авив парку Звездара“, тако да је ова „покретна лабораторија на точковима“ добродошла на Звездару и ове јесени – кажу у ГО Звездара.

По планираном календару следећа акција на Звездари биће поново 10. октобра на тргу испред Оштине од 11 до 17 сати.