У просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395, у понедељак 6.марта од 10 до 14 часова ће бити реализована акредитована тренинг радионица намењена женама суоченим са губитком посла, у животном добу старости 45 + година.

Радионицу реализује Удружење „Жене на прекретници“ у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Удружењем пословних жена и Градском општином Звездара.

Циљ тренинга је да се помогне незапосленим суграђанкама да се економски и друштвено поново ангажују, кроз пружање информација и конкретна упутства о самозапошљавању.

Радионицу води Тијана Секулић – СМС консултант, тренер, власница агенције AT CONSULTING, дипл.архитекта која у својој пракси примењује немачку интерактивну методу учења одраслих. У складу са тим, радионица ће полазнице „провести“ кроз следеће важне теме за жене у предузетништву: предузетничке способности, зашто је креативност важна у предузетништву, основе коришћења друшвених мрежа и интернета.

Улаз је слободан али ограничен на тридесет учесница. Због тога заинтересоване полазнице треба да пријаве своје учешће на телефон 3405 722 и/или путем мејла: volonterski.servis@zvezdara.org.rs.
Реализација овог програма у складу је са активностима предвиђеним Локалним акционим планом запошљавања на територији Звездаре у 2017.години.

Радионица је бесплатна. Све полазнице добијају сертификате