Турнир у малом фудбалу у организацији КМФ „Коњарник“, најстаријег звездарског, али и српског футсал клуба, одржаће се од 18. до 27. августа на терену ОШ „Стеван Синђелић“, улица Милића Ракића1, на Коњарнику.

Пријављивање екипа је почело, а заинтересовани могу да се пријаве и информишу путем телефона 064 119 37 53 и 063 878 75 67.

Турнир у футсалу организован је са циљем промоције овог спорта који у свету доживљава експанзију, са жељом да се на Коњарнику окупе и друже љубитељи и познаваоци футсала, али и рекреатвици и млади будући футсал играчи.

На дан отварања састаће се тимови медијских спонзора специјализованих сајтова Футсал Балкана и Футсал Србије, за које ће играти проверени играчи и репрезентативци. Футсал Балкан  и Футсал Србије предводиће познати стручњаци Дејан Мајес и Милош Алиловић.

На радост футсал заљубљеника, истог дана одиграће се и мечеви млађих категорија са легендама футсала, меч Коњарник-Смедеревска паланка. Судије Савезне лиге судиће на турниру, а присуствоваће му легенде „Коњарника“, Лука Стојановић, бивши играч  „Коњарника“, данас члан „Мускрона“, Саша Вељковић, Милош Алиловић,  Дејан Смиљанић, Ранко Стојић, Зоран Бата Мирковић, Игор Тошевски, Влада Ранковић, Богдан Булатовић и многи други.

Наградни фонд износи 170.000 динара, а жреб за групе турнира одржаће се у просторијама Градске општине Звездара 17. августа.

Градска општина Звездара обезбедиће захвалнице за учеснике и пехаре за прве три екипе, као и логистичку подршку турниру.

Плакат турнира у футсалу