У оквиру обележавања Дана општине Звездара (16. октобар) у Спортском центру „Олимп-Звездара”, улица Вјекослава Ковача 11, ће у суботу и недељу, 19. и 20. октобра бити одржан турнир у малом фудбалу по куп систему. Улаз је слободан.

На турниру учествује 13 екипа, а утакмице се у суботу, 19.10. играју од 11 до 17 сати, док ће се у недељу, 20.10. играти од 12 до 15 сати. Утакмица за треће место почиње у недељу око 13.30 сати, а за прво око 14.30 сати.

За 3 најбоље екипе, голмана, играча и стрелца турнира обезбеђени су пехари.

Тим поводом је у Градској општини Звездара у петак, 18.10. одржан жреб коме су присуствовали представници свих 13 екипа учесника турнира: представници јавних предузећа и установа са којима сарађује ГО Звездара-Републичког завода за статистику, ЈП „Србија шуме”, Предшколске установе „Звездара”,

Дома здравља „Звездара”, ЈКП „Градска чистоћа”, Полицијске станице Звездара, представници одборничких група у Скупштини ГО Звездара- Групе грађана „Миријево”, Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије, Српске радикалне странке , као и представници екипа Руководства ГО Звездара, Управе ГО Звездара, ЈП СЦ „Олимп-Звездара”.

У име ГО Звездара, организатора турнира, парове је извлачио председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор,  а догађају су присуствовали и чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић, Александар Ђуричић и Душан Игњатовић.