Као резултат сарадње Градске општине Звездара са Центром за едукацију и истраживање здравља  Београд, Домом здравља Звездара и Заводом за здравствену заштиту радника „Гај“, у склопу активности пројекта „Здраво потомство и локална заједница“, у понедељак, 23.9.2019, је у Дому здравља Звездара, одржана  здравствена трибина „Здраво родитељство “ и радионица „Како постати добар родитељ“.  Догађају је у име Градске општине Звездара присуствовао Душан Игњатовић, члан Већа ГО Звездара.

Предавачи и модератори: проф др Викторија Цуцић, проф др Мирјана Јањанин и проф др Војислав Поповић заинтересовали су присутне за припремљене теме:

  1. Здрава заједница-концепт и могућности-проф др Викторија Цуцић
  2. Здраво родитељство-проф др Мирјана Јањанин
  3. Промоција здравствено-васпитне брошуре „Мали водич за будуће родитеље и оне који то већ јесу”-проф др Војислав Поповић

Присутнима је подељена здравствено васпитна брошура „Мали водич за будуће родитеље  и оне који то већ јесу”, аутора  проф др Викторији Цуцић и проф др Мирјане Јањанин.

Центар за едукацију и истраживање здравља Београд корисник је средстава буџета Градске општине Звездара, за укупно три пројекта у 2019.години. Још један пројекат под називом „Подршка локалне заједнице у палијативном збрињавању- препоруке за унапређење вештина и знања пацијената, њихових породица и локалне заједнице“ биће реализован до краја септембра.