У ГО Звездара одржано је данас потписивање уговора са носиоцима пројеката  у области културе који ће бити суфинансирани  средствима из буџета Општине у 2023. години. Потписивању су у име Општине присуствовали председник Владан Јеремић и заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић.

 

Владан Јеремић је честитао носиоцима одобрених пројеката и изразио очекивање да ће њиховом реализацијом бити унапређени културни садржаји намењени широј публици на општини и да ће то допринети још већем интересовању за културу на Звездари.

„Честитам вам на квалитетним пројектима које сте поднели и чија реализација ће бити омогућена средствима из буџета Општине у укупном износу од 1.500.000,00 динара, јер мислим да ће то омогућити већем броју Звездараца да учествује у овим пројектима, али и да прати њихову реализацију, што ће унапредите културни живот на општини”-рекао је Јеремић и позвао представнике 7 носилаца пројеката који ће бити суфинансирани из буџета ГО Звездара да и након реализације ових пројеката наставе успешну сарадњу са Општином Звездара.

 

Представници Одељења за друштвене делатности и Одељења за финансије и привреду су дали основне информације о обавезама носилаца одобрених пројеката везаним за спровођење и извештавање о реализованим активностима, наменском утрошку одобрених средстава, правдању трошкова и извештавању, као и о начину праћења реализације пројеката од стране ГО Звездара.

 

 

Након спроведеног јавног конкурса председник ГО Звездара је донео Одлуку за суфинансирање пројеката у култури у 2023. години коју можете видети на:

https://zvezdara.rs/konkurs-kultura-2023-odluka-o-izboru-projekata/