У сарадњи Градске општине Звездара и Центра за едукацију и истраживање здравља у понедељак, 16.9.2019. почиње реализација  пројекта „Едукација волонтера за рад у локалној заједници кроз примену приручника за самопомоћ код остеопорозе“.

Том приликом у сали Дома здравља Звездара од 12.30 до 14.30 часова биће промовисана брошура „Водич за самопомоћ код остеопорозе“ и одржане здравствена трибина на тему унапређење здравља старих особа у локалној заједници и креативна радионица током које ће се разговарати о помоћи волонтера у примени Водича за самопомоћ код остеопорозе. На ову тему говориће предавачи и модератори: проф др Викторија Цуцић, проф др Мирјана Јањанин и прим др Драгана Балановић Трифуновић.

Центар за едукацију и истраживање здравља корисник је средстава буџета Градске општине Звездара, за укупно три пројекта у 2019.г. Још два пројекта под називом „Здраво потомство и локална заједница“ и „Подршка локалне заједнице у палијативном збрињавању- препоруке за унапређење вештина и знања пацијената, њихових породица и локалне заједнице“ биће одржана до краја септембра.