Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић, директор ЈП Спорски центар „Олимп-Звездара” Славиша Дамјановић и члан Већа Градске општине Звездара Милош Стојилковић обишли  су у среду, 25.4. просторије СЦ „Олимп-Звездара” у којима ће бити реализован пројекат услуга намењен активацији старијих лица са територије општине Звездара, који спроводи Градска општина Звездара, у сарадњи са ЈП СЦ „Олимп-Звездара”.

Пројекат је намењен пензионерима са територије ГО Звездара, а њиме су обухваћени бесплатни прегледи целог тела кроз процену функционалног статуса, примену антропометријских мерења, третмана за побољшање целокупног статуса тела, извештаја са препоруком за даље решавање, санација уоченог проблема, као и савети за активности дневог живота и савети о исхрани.

Милош Игњатовић  је, у разговору са присутним старијим житељима Звездаре који су се пријавили за пројекат, рекао да му је драго што су већ првог дана показали интересовање за учешће у пројекту и бесплатне прегледе који су у оквиру њега понуђени. Он је рекао да је Градска општина Звездара у претходном периоду реализовала више пројеката намењених старијим суграђанима са Звездаре, овим пројектом, који се реализује у сарадњи са СЦ „Олимп” то се наставља, а Општина ће и убудуће наставити да поклања велику пажњу потребама најстаријих Звездараце.

Присутни старији суграђани су исказали задовољство и захвалили Општини и „Олимпу” због реализације овог пројекта који има за циљ побољшање здравља старијих житеља општине.

Информације о начину заказивања и терминима грађани могу добити на број телефона 011/ 3405 980.