У оквиру „Звездаријаде”, фестивала културе младих, која се реализује под покровитељством Градске општине Звездара, одржана je додела награда учесницима такмичења „Први глас Звездаре“кoјој су присуствовали чланови Већа Градске општине Звездара Виолета Филип и Душан Игњатовић.

Ведро и сунчано време допринело је да се на најлепши начин заврши овогодишња „Звездаријада”.

На платоу, испред зграде Градске општине Звездара, окупило се двадесетак младих, учесника традиционалног музичког такмичења. Ове године, такмичење је одржано онлајн. Млади звездарских школа су снимали своје извођење у кућним условима. Душан Дуда Безуха, наш познати продуцент и гитариста, је технички уредио снимак и поставио га на затворену ФБ страну Први глас Звездаре.

Жири у саставу Душан Дуда Безуха, Катарина Азањац Врачар, флаутисткиња и директорка ОМШ „Владимир Ђорђевић“ и Златко Бокун, наш познати хирург и музичар, су прегледали све наступе и прогласили победнике.

У категорији Поп/рок музика:

Прво место су поделиле Исидора Стојиљковић, ученица Фармацеутско физиотерапеутске школе, и Милица Перић из Зуботехничке школе,

Друго место су освојиле Андреа Ивановић, ученица Фармацеутско физиотерапеутске школе и Јована Васић из Седме београдске гимназије,

Треће место деле три такмичара – Јанко Симовић из Геодетске техничке школе, Анђела Савић из Фармацеутско – физиотерапеутске школе и Дуња Стоиљковић из Седме београдске гимназије.

У категорији Етно музике додељена је једна награда – Јовани Ђошић из Шесте београдске гимназије.

Специјалну награду за извођење ауторске композиције добила је Даница Јарамаз из Фармацеутско – физиотерапеутске школе.

Награду за наступ добила је Катарина Ђуровић, студенткиња Стоматолошког факултета.

Посебно су награђени Томо Репановић и Тијана Живковић, за најредовније похађање музичких радионица у оквиру музичког стваралаштва.

Организатор Драгана Мојић Петровић, Агенција Јimny је сваком учеснику поклонила мајицу и еколошку торбу са ознаком манифестације.

Победници такмичења награђени су ваучерима у укупној вредности  од 30.000 динара.