Плесни клуб „Аурора” са Звездаре, захваљујући подршци и помоћи Скупштине града Београда и Секретаријата за спорт и омладину, организује бесплатне школе плеса током јула и августа. Часови су у поподневним и вечерњим терминима, од 20. јула до 30. августа, у просторијама Клуба у Устаничкој 189.

Часови плеса ће бити реализовани тако да се на сваке две недеље организује по једна нова група полазника која ће имати прилику да научи: салсу, латино-америчке, стандардне плесове, друштвене и линијске плесове, као и хип-хоп и show dance. Бесплатна летња школа плеса ће бити отворена за полазнике свих узраста, с тим што ће се посебни термини планирати за ученике основних и средњих школа.

Пријаве су већ у току, а детаљније информације заинтересовани могу добити на телефон Клуба 069-288-1776 или на сајту www.aurora.org.rs

У реализацији програма помоћ ће пружити и ГО Звездара.

Плесни клуб „Аурора” основан је пре 11 година и тренутно је један од најуспешнијих плесних клубова у Србији. Клуб поседује велико искуство у раду са децом и одраслима. Преко три хиљаде деце из звездарских основних школа и хиљаде одраслих полазника прошли су кроз његову плесну школу. Професионалне активности Клуба, као и реализацију манифестација дуги низ година помажу све надлежне спортске институције и општинске и градске структуре.

Плесачи овог клуба су вишеструки државни шампиони и финалисти свих међународних и домаћих такмичења на којима су учествовали..