У договору Градске општине Звездара и ЈП „Путеви Београда” утврђена је динамика радова на реконструкцији неколико саобраћајница на територији ГО Звездара.

Радови ће најпре, око 15. априла, почети у улици Сретена Вукосављевића где ће бити уређен коловоз и тротоари (у дужини од 400 и ширини од 6 метара). Вредност предвиђених радова на реконструкцији ове веома фреквентне саобраћајнице која повезује општине Звездара и Гроцка је око 15 милиона динара.

Упоредо са реконструкцијом улице Сретена Вукосављевића ЈКП „Београд пут” ће почети реконструкцију Суботичке улице у којој ће бити уређени коловоз и тротоари (у дужини од 400 и ширини од 6 метара). Вредност планираних радова је око 12,5 милиона динара.

Највеће улагање уз буџета Града Београда за саобраћајнице на Звездари предвиђено је за реконструкцију улице Народног фронта у Малом Мокром Лугу и износи 74 милиона динара. Радови на комплетној реконструкцији ове улице биће изведени на уређењу коловоза и тротоара (у дужини од 1600 и ширини од 6 метара).