Једна од најзначајнијих инвестиција у циљу побољшања саобраћајне инфраструктуре на територији ГО Звездара је продужетак Пиранделове улице, која ће, након завршетка радова, бити укупне дужине од 2.100 метара.

Изузетно значајан посао биће реализован средствима која су обезбеђена подршком из републичког буџета, а већ данима су на терену механизација и вредни радници ЈП „Путеви Србије”.

На постојећих 600 метара улице, који ће бити у потпуности реконструисани, у наредних десетак дана надовезаће се још 1.500 метара потпуно нове саобраћајнице која ће растерити саобраћај са Булевара краља Александра, односно Смедеревског пута – према Миријеву, јер ће возилима бити омогућено укључење у улицу Матице српске.

Радове су данас обишли чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Милош Стојилковић и Душан Игњатовић који су изразили задовољство динамиком радова, као и чињеницом да је ово још једна у низу активности која ће бити реализована на захтев грађана, а све у циљу повећања квалитета услова живота на Звездари.