Чланови Теквондо клуба „Кобра” са Звездаре претходног викенда наступали су у Хрватској, на Croatia Karlovac Open 2016, у конкуренцији 793 такмичара из укупно 11 земаља и заузели екипно 1.место у А класи у дисциплини форме.

У Б класи наступили су: Виктор Гагић, Немања Тошић, Сара Марковић, Јована Марковић, Тамара Шарчевић и Теодора Тодоровић, Најмлађа такмичарка, Сара Марковић је са само 8 година заузела 3.место од укупно 12 такмичарки у категорији млађих кадеткиња од 8 до 11 година.

У А класи која је заузела екипно 1.место наступили су: Алекса Тошић, (1.место, кадетски пар са Мајом Бабић, 1.место, кадетски тим са Андријом Кивићем и Јанком Аранђеловићем и 3.место, појединачно), Андрија Кивић, (1.место, кадетски тим, 2.место, кадетски пар са Нелом Нађвински и 5.место појединачно), Јанко Аранђеловић, (1.место, кадетски тим, 3.место, кадетски пар са Кристином Требунски и 6.место појединачно), Маја Бабићћ, (1.место, кадетски пар и 3.место појединачно), Нела Нађвински, (2.место, кадетски пар, 4.место појединачно), Тања Тошић, (1.место, сениорке 2, појединачно) и Бојан Тодоровић, (1.место. мастер 1, појединачно.

У дисциплини пара-теквондо такмичара, Душан Марисављевић освојио је златну медаљу.

У дисциплини борбе наступили су: пионири: Теодора Тодоровић, (3.место), а Немања Тошић, Виктор Гагић и Јована Марковић после својих борби нису успели да дођу до медаља. Бојан Шешиваревић , је освојио 2.место, сениори -80 кг.