Првог дана такмичења на Г1, Austria Open Poomsae, на коме је учествовало 783 такмичара из Европе, Азије, Африке, Јужне Америке и Аустралије, такмичарка Теквондо клуба „Кобра” са Звездаре, Тања Тошић, је у изузетно јакој конкуренцији сениорки заузела 3.место елиминисавши у директним дуелима репрезентативке из Финске, Мађарске и Данске.

У категорији сениора по први пут је примењен елиминациони систем “један на један” и дирктним дуелима се остваривао пролаз у даље рунде такмичења.

Другог дана такмичења наш најбољи кадетски пар, такође, из редова Теквондо клуба „Кобра”, у саставу Алекса Тошић и Маја Бабић заузео је 3.место и све обрадовао новом медаљом.

Члан Теквондо клуба „Кобра” са Звездаре, Душан Марисављевић изашао је на татами другог дана у елиминацијама, у категорији П20, победивши у директном дуелу такмичара из Велике Британије. У полуфиналу је изгубио од такмичара из Италије и тако заузео 3.место.

Ово је био први Г1 турнир у формама икада организован на који су дошли такмичари са 5 континената, јер је бодован као најјача категрија за Светску ранг листу.