Професионални управници и управници стамбених заједница имају обавезу да у координацији са повереницима и заменицима повереника учествују у припреми грађана за личну и узајамну заштиту, обавештавају грађане о предузимању мера цивилне заштите и сл.

Са тим у вези, у прилогу се налазе четири плаката (Обавештење, Постер, Корона вирус и Мере превенције за смањење излагања COVID 19) која професионални управници и управници стамбених заједница имају обавезу да истакну на видним местима у улазима стамбених заједница у наредних пет дана. Обавеза истицања се посебно односи на документ „Обавештење“, а спровођење ове обавезе биће контролисано од стране повереника и заменика повереника цивилне заштите.

Такође, обавештавамо вас да је отворена и посебна мејл адреса civilna.zastita@zvezdara.org.rs преко које можемо да размењујемо неопходне информације, као и да су координатори за послове цивилне заштите, у име Штаба за ванредне ситуације ГО Звездара, чланови Већа ГО Звездара, Владан Јеремић, моб. тел. 066/8444-279 и Милош Стоjилковић, моб. тел. 065/357-8800.

Градска општина Звездара отворила је и Кол-центар, тако да грађани могу добити све информације позивањем на број 3405-700

У прилогу:

(Приликом штампања запамтити као фотографију у компјутеру, па штампати)

Постер-култура кијања и кашљања

(Ако се приликом штампања не види цео постер, у менију штампача у рубрици Размера подесити на Прилагоди подручју за штампање)

Корона вирус

Мере превенције за смањење излагања COVID19