Волонтерски тим Фармацеутско-физиотерапеутске школе посетиће штићенике Прихватилишта за децу Београда у петак, 10. јануара 2020 године. Дружење ће се реализовати кроз креативну радионицу прављења „јелке“ од картона, коју ће украшавати отисцима својих дланова и порукама које остају да сведоче о дружењу у просторијама Прихватилишта. Волонтерском тиму придружиће се директорка Фармацеутско-физиотерапеутске школе Јасна Савић, менторка волонтерског тима Радмила Панзаловић и наставница Славица Марковић..

Ово ће бити треће дружење Волонтерског тима са штићеницима Прихватилиштва.

Прво дружење и међусобно упознавање реализовано је 16. децембра 2019.године, кроз ликовну радионицу на тему Град и природа, у којој су учествовали и наставнице Фармацеутско-физиотерапеутске школе Бојана Лукић, Славица Марковић и Радмила Панзаловић.

Након прве посете Прихватилишту, чланови волонтерског тима покренули су у школи акцију прикупљања гардеробе и школског прибора за штићенике Прихватилишта у којој су учествовали сви ученици и запослени школе.

Пожелевши им срећне предстојеће празнике волонтери су, у име школе, прикупљене дарове предали својим другарима 27. децембра 2019. године, уз обећање да ће дружење наставити и у наредној години.